Thursday, August 27, 2009

Horoscopul Lunii Ianuarie 2010 Zodia Varsatorului


Horoscopul Lunii Ianuarie 2010 Zodia Varsatorului
"Horoscopul dragostei Varsatorului in ianuarie 2010"

Situarea lui Marte retrograd in sectorul cuplurilor, poate genera atat implicare sentimentala si forta a pasiunii, cat si iritare sau pofta de cearta.Aceeasi planeta poate cauza probleme in dragoste sau in relatia de cuplu, mai ales in cea dintai jumatate a lunii ianuarie 2010, cand, sprijinita de Mercur, are tendinta de a determina un comportament sexual iesit din limitele normalitatii.

Cu toate acestea, exista posibilitatea unor reimpacari sau reluari a unei relatii mai vechi.

Cea din urma saptamana a lunii ianuarie 2010 va fi favoravila dragostei Capricornului din toate punctele de vedere.

"Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in ianuarie 2010"

Vei fi activ, fiind, totusi, impins de la flood de catre inertie.Datorita Soarelui, ascuns cu grija in spatele semnului forward, nu sunt intrevazute direct iesite din comun in primele trei saptamani ale lunii ianuarie 2010.Vei fi intr-o perioada de conceptie, de studiu al unor noi idei sau proiecte.

Marte retrograd in casa relatiilor Varsatorului poate pricinui necazuri in colaborari si contracte, sau te poate suprasolicita din acest punct de vedere.

Ultima saptamana a lunii ianuarie promite succese, iar intrarea lui Jupiter in Pesti creaza posibilitatea unor castiguri financiare in 2010 peste media anului trecut.

"Horoscopul sanatatii Varsatorului in ianuarie 2010"

In primele trei saptamani din ianuarie, poti spera in ajutorul spiritual si protectia lui Jupiter, avand in vedere ca va ajunge din nou in Varsator numai pentru o scurta perioada de timp.Jupiter iti poate fi singurul sprijin, intrucat celelalte planete sunt in pozitii indiferente sau oponente.

Este de recomandat sa eviti situatiile conflictuale, sa iti observi cu atentie starea de sanatate si sa spui nu dependentelor sau exceselor.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop ianuarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Varsatorului si dragostea


Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop european 2010 - Toate zodiile http://www.diane.ro/rss.xml
http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated

Popular Posts

 

Pagan Magic Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Ipiet Adapted by Occult Library © 2008